Onze klanten

Wij leggen veel plezier en toewijding in al onze projecten. Graag vertellen wij u meer over de manier hoe wij samenwerken met onze klanten.

Etos

Duurzaamheid

Een goed voorbeeld van stappen die wij hebben gezet als het gaat om duurzaamheid, is het vervangen van plastic krimpen voor papieren banderollen bij Etos. Dit is eerst getest en samen met onze klant Etos uitgerold. Dit past bij onze doelstelling en die van de klant om waar mogelijk verpakkingsmateriaal te reduceren en te verduurzamen.

Kruidvat

Excellente supply chain

Wij zijn door AS Watson (Kruidvat) genomineerd als een van de beste leveranciers Supply Chain. Leveringsbetrouwbaarheid is een groot goed binnen Toby’s, hiervoor zetten wij ons – samen met onze logistieke partners - dagelijks keihard in. De nominatie door A.S. Watson was een bekroning op ons werk. Maar wij weten ook dat we niet stil kunnen zitten en altijd op zoek moeten gaan naar verbeteringen om structureel de juiste goederen op de juiste manier op de juiste tijd op de juiste plaats te krijgen.

DA drogist

Geen uitdaging uit de weg gaan

Voor DA hebben wij binnen een korte periode een mooi sport assortiment ontwikkeld. Dit is ons dagelijks werk, maar in ieder traject kan je voor uitdagingen komen te staan. Die gaan wij niet uit de weg. Het resultaat is een mooi assortiment met kwalitatieve producten tegen een aantrekkelijke prijs.